Ambasadori i referentni saloni

 

Ametist beauty studio

vl. Dolores Javorić

Vlaška 78, Zagreb

IG: Ametist beauty studio

Specijalizirana za tehniku gradivnog trajnog laka, ekspert za  Structure base liniju proizvoda.

Dolores predstavlja novu generaciju domaće beauty scene. Moderno, uredno, svježe, kvalitetno, ležerno ali profesionalno.

✨Vlasnica je prekrasno uređenog beauty studia Ametist u centru Zagreba

✨Diplomirala je na Grafičkom fakultetu, ali njena ljubav prema noktima i šminkanju je bila jača stoga se odlučila na otvorenje salona sa svoje 24 godine.

✨Dovodi salonski nail art na višu razinu i već ima svoj prepoznatljiv stil te redovito ulazi u izbor top salona za manikuru u Zagrebu.

✨ Temeljna znanja stekla je kod najboljih. Lilly Nails proizvode koristi od svojih početaka.

 

 

 

No.Kat

Salon za uređivanje noktiju

vl. Mia Markotić

Horvaćanska cesta 31f, Zagreb

IG: No.Kat

Mi u Lilly Nails teamu volimo kreativne, obrazovane, svestrane djevojke pa je tako i Mia diplomirala poslovanje i management u medijima u Koprivnici , a kasnije i magistrirala PR i komunikacije u Zagrebu.

Nakon nekoliko godina rada u struci i van struke, Mia je prije nešto manje od godinu dana otvorila salon na Knežiji, super fora imena “No.Kat”.

Obožava trajni lak (a to se po njenim radovima i vidi) a ono što ju je prvenstveno privuklo u Lilly Nails ekipu.. su naravno, strukturne baze 😋

Mia kaže: “strukturne baze su savršene i dio su svake korekcije u No.Kat salonu.
Vege oznaka još je jedna od bitnijih za spomenuti sto se tiče kvalitete Lily Nailsa koja me privukla bas tom brendu. Kao salon želimo biti prepoznatljivi u naglašavanju prirodne ljepote svake klijentice.”

Mia se voli educirati, te je pohađala velik broj tečajeva na kojima je brusila vještine iz beauty industrije pri mnogim priznatim edukatorima i kolegama iz branše.

Veseli nas ovakva djevojka, jer u potpunosti predstavlja našu filozofiju poslovanja te se radujemo svemu što će od nas naučiti a nadamo se s vremenom i Vas dragi kupci i polaznici naših edukacija.

 

 

 

Obrve&To

vl. Ana Matan

Ul. Stjepana Draganića 5 (Malešnica), Zagreb

IG: obrve.i.to

Ova predivna Karlovčanka, naša je prva ambasadorica za lash&brow lift.

U Zagreb je stigla na studij novinarstva no znatiželja je pokazala u nekom drugom smjeru te je Ana nakon škole šminkanja završila u beauty industriji.
Zaljubljena u obrve, threading i oblikovanje obrva ima u malom prstu.
Nepretenciozan ali dosjetljiv naziv njenog salona u Zagrebu, “Obrve&To” tako i upućuje na njenu najveću strast.
Obzirom da kod svojih klijentica voli naglasiti prirodnu ljepotu, usavršiti lash lift bio je logičan slijed.

Upravo zbog ovih karakteristika, iznimno nam laska da je u moru proizvoda Ana iskazala zadovoljstvo baš korištenjem naših proizvoda za brow i lash lift ❤️
________________

“Oduševljena sam Lilly Nails proizvodima, pomoću njih zadobivam još veće povjerenje klijentica jer su i one same oduševljene rezultatima tretmana.
Također sam oduševljena svima vama iz Lilly Nails teama s kojima sam bila u kontaktu, toliko ljubaznosti, podrške i savjeta nisam dobila nikada od nikoga u ovom poslu. Brzinu slanja materijala također mogu samo pohvaliti i zaista se radujem daljnjoj suradnji te se nadam da ću i ja ispuniti vaša očekivanja kao i vi moja. ❤️”

Vjerujemo da će naša Ana uskoro prenositi svoja znanja i vještine našim kupcima i polaznicima akademije.

 

 

 

Valentina Beauty
vl. Valentina Durdov

Ul. Ruđera Boškovića 16A, Split

IG: https://www.instagram.com/valentinabeautysplit/

Valentina Beauty postoji već 6 godina, a trenutno u salonu radi tim od 7 vrhunskih tehničara. Zajedničko im je da teže kontinuiranom usavršavanju, zaista uživaju u svom poslu, te da su prepoznali kvalitetu Lilly Nails materijala, koje koriste u svom salonskom radu i edukacijama.
Valentina je krenula u ovaj posao s ljubavlju, strašću i trudom prije 10 godina, a tu istu energiju prenijela je u svoj salon gdje pri svakom radu nastoje biti precizni i što veći perfekcionisti.

✨ U našem salonu vrijedi moto da treba raditi ono što se voli, jer bez toga posao ne može dugoročno biti uspješan. Najveći nam je užitak kada su klijentice zadovoljne i kada se vraćaju, tada dobivamo veću motivaciju.
✨ Nakon brojnih istraživanja i isprobavanja drugih brendova, odabrali smo Lilly Nails jer su se njihovi materijali pokazali kao najkvalitetniji, a klijentice nam se vraćaju govoreći o trajnosti noktiju. Iako stojimo iza toga da svaki dobar tehničar može napraviti kvalitetan rad s bilo kojim materijalom, Lilly Nails nam omogućuje odličan rad i na najzahtjevnijim modelima te olakšava i ubrzava svakodnevni salonski rad.
✨ Obožavamo Lilly strukturne baze zbog njihove čvrstoće i prianjanja za nokat, ali i kvalitetne turpije koje omogućuju jednostavno oblikovanje nokta. A mirisne kreme i ulja su pravi užitak za svakoga…
Uz noktiće, Valentina Beauty tim uživa u sređivanju obrva i trepavica, dovođenja do njihovog prirodnog maksimuma i u toj umjetnosti uljepšavanja lica, a posebno su sretni kada provode edukacije jer, kako ističu, nema ničeg ljepšeg od prenošenja znanja i iskustva.
Mi smo ponosni što je Valentina Beauty dio našeg tima, a oni su jako ponosni što su ambasadori Lilly Nails brenda i poddistributeri za regiju Dalmacija.