Edukatori

Ilijana Petrović

Main trainer

distributer za Lilly Nails Hrvatska i vlasnik Salončića u Varaždinu ( saloncic.hr )

“Salončić”, akademija i shop:

ulica Braće Radić 24, Varaždin

kontakt: 099/5043876

mail: petrovic.ilijana@gmail.com

        10 godina iskustva u salonskom radu nadogradnje noktiju

7 godina iskustva u pružanju edukacija i osposobljavanju Nail tehničara

Više od 100 polaznika tokom perioda pružanja edukacija

Osnivač instituta za obrazovanje i osposobljavanje Nail tehničara

Mentorica 6 zaposlenica  salona za uljepšavanje “Salončić”

2018. položen ispit za trainera u Švedskoj  “Teacher in the field of NAIL Therapy”

2019. distributer za Lily Nails Professional proizvode za njegu i ugradnju noktiju te ugradnju ekstenzija trepavica (Švedska)

Nakon 3 godine aktivnog rada u vlastitom salonu, Ilijana započinje sa uslugama pružanja edukacija i osposobljavanja drugih tehničara za samostalan rad kao i usavršavanje tehnike. Redovitim odlaskom na edukacije za osobno usavršavanje u inozemstvo,  stalnim napredovanjem, te držanjem koraka uz svjetske novitete, “Salončić” bilježi nevjerojatne rezultate kao salon i edukacijski centar sa sjedištem u Varaždinu.

Institut za obrazovanje i osposobljavanje sadašnjih i budućih Nail tehničara koncipiran je i složen, te sadržava sve karakteristike postupnog i sadržajnog koncepta s ciljem da se tehničara prati i od samog početka uvede u svijet Noktiju i Trepavica prema pravilima i kompletno osposobi za samostalan i savjestan rad.

Održavanje edukacija za buduće brow & lash lift tehničare i buduće edukatore za nokte

 

 

Kristina Koldžić

Beauty room d.o.o.

ulica Braće Radić 24, Varaždin

Kontakt: 097/6190178

Nail tehničar, ambasador Lilly Nails Hrvatska, tehničar ugradnje ekstenzija trepavica

Edukator za gel, Invictu, trajni lak i ekstenzije trepavica volumenska tehnika

“Nakon završene strukovne škole u kojoj se nisam pronašla, krenula sam s noktima i pronašla se u tom poslu. Nakon nekog vremena upustila sam se u trepavice. U budućnosti se vidim i dalje u ovom poslu, a nadam se da ću moći i prenositi svoje znanje drugim tehničarima.”

Od nedavno je “Salončić” započeo s opcijom podnajma. Tehničari koji su prošli edukacije i iskazali se dobrima, žele krenuti samostalno u vlastite “vode”, a s druge strane imati mentora i raditi u timu, idealni su kandidati za ovu opciju koja se pruža i dalje.

Kao takva, Kristina se pronašla i postala dio našeg tima u podnajmu. Marljiva i vrijedna, spremna preuzeti i upustiti se u nove rizike, pripremala se kod nas 3 mjeseca za neometan početak rada.

Odličan tehničar izrade klasičnih noktiju salonskog rada. Izvrsna u izradi volumenskih ekstenzija trepavica.

Nakon 2 godine “staža” u Salončiću, Kristina je postala naš edukator za sve vas koji ste odlučili postati nail tehničari. Specijalizirana za održavanje baznih edukacija, strpljiva i izrazito pristupačna – predstavlja idealan odabir za teške prve korake u svijet noktiju.