Lilly Nails je uspješan švedski brand osnovan 2008. godine, sa linijom proizvoda za profesionalnu upotrebu u salonima za uljepšavanje i njegu noktiju te ugradnju ekstenzija trepavica.

Lilly Nails proizvodi su testirani i odobreni od Swedish Medical Products Agency te posjeduju sve certifikate koji ukazuju na sigurnost upotrebe kako za tehničara tako i za njegovog klijenta. Upravo ovaj podatak te višemjesečno testiranje, naveli su nas da odaberemo upravo ovaj brand kao brand koji ćemo zastupati.

Svi Lilly Nails proizvodi dolaze u luksuznim pakiranjima koja neće proći nezapaženo kod Vašeg klijenta. Uz najsjajnije glittere kao svojevrsni zaštitni znak ovog branda, svakako smo od samih početaka prepoznatljivi po ambalažama koje oduzimaju dah.

Za buduće i postojeće tehničare, edukacijski program Lilly Nails akademije koji provodimo u našem Institutu za obrazovanje i usavršavanje nail tehničara, u potpunosti je u skladu sa zahtjevima i programom Europske Unije te je popraćen našim višegodišnjim iskustvom u pružanju edukacija.

Dobro došli u Lilly Nails Hrvatska